RSS

Zápisník příspěvky '2023' 'červen'

Sbohem, Bullet Farm Klecany: Závěrečný herní den (Last shot)
"Poslední bitva na Bullet Farm Klecany je u konce. Připojte se k nám na cestě plné nostalgie, vzpomínek a naděje pro budoucnost. Čtěte o našem posledním herním dni na starém areálu a dozvíte se, co nás čeká v novém. Prožijte s námi rozloučení s místem, které nám tolik dal, a těšte se na nové začátky a dobrodružství, které přináší nový Bullet Farm Klecany.
Airsoftové Zásobníky: Kapacity, Možnosti, a jak Vybrat Ten Pravý
Objete se světem airsoftových zásobníků a objevte různé typy, jejich kapacity a možnosti. Naše průvodce vás provede každým typem zásobníku a pomůže vám pochopit, jaký zásobník je pro vaši zbraň a styl hry nejlepší.
Eshop od MedielSoft
Ponořte se do příběhu našeho vzájemného růstu s MedileSoftem, společností, která od samých počátků klíčově přispívala k úspěchu našeho airsoftového eshopu. V tomto článku vyjadřujeme naši hlubokou vděčnost a oceňujeme partnerství, které nám umožnilo poskytnout našim zákazníkům služby na nejvyšší úrovni.
Vize o dokonalém airsoftovém hřišti
Představujeme vizi o dokonalém airsoftovém hřišti, které podněcuje fantazii a vzrušení hráčů. Přečtěte si více a podělte se o své nápady.
Podělte se s námi o vaše zkušenosti s kuličkami FALLENS AIRSOFT
Hledáte kvalitní airsoftové kuličky pro svá dobrodružství? Připojte se k diskusi na našem blogu FALLENS AIRSOFT a podělte se o své oblíbené kuličky a zkušenosti s námi!